Minun sivut
Minun sivut
Inspiraatio | Ravinto & lisäravinteet | Tavoitteet | Treenit | Reseptit | Lähettiläät

Vähäkalorinen nuudeliwokki

Kokeile vähäkalorista nuudeliwokkia kanalla. Ihanan mausteinen wok, jossa on rapeita bambunversoja ja parsakaalia. Tutustu reseptiin ja kokeile jo tänään!

Fiddeli Bråthe pöydän takana, pöydällä Core Shirataki -riisiä ja -nuudeleilta, MCT-öljyä ja wokkilautanen.Nuudeliwok on täydellinen ruoka, jota voi maustaa monilla herkullisilla ainesosilla.

Ainesosat
Kana
Bambunversot
Wok-vihannessekoitus
Core Shirataki -nuudelit
Tuore parsakaali
Teriyakikastike
Suola
Pippuri
Santa Maria Asian style (inkivääri, lime & chili)
Santa Maria Chimichurri (valkosipuli, persilja & lime)
Core MCT-öljy

Toimi näin:
1. Leikkaa kana pienemmiksi paloiksi.
2. Paista kana öljyssä.
3. Lisää mausteet.
4. Laita kana sivuun, kun se on kypsää.
5. Valmistele nuudelit huuhtomalla ne kylmässä vedessä, laita kulhoon sivuun.
6. Leikkaa parsakaali pienemmiksi paloiksi.
7. Paista bambunversoja, wok-vihanneksia ja parsakaalia, kunnes ne ovat kuumia.
8. Lisää nuudelit ja sekoita.
9. Kaada päälle teriyakikastike.
10. Lopuksi lisää kana ja sekoita hyvin.

Resepti: Fiddelie Bråthe

Ainesosat

 
Shirataki Noodles
 
MCT Oil

Oliko tästä artikkelista apua?   Kyllä   Ei